Ja és plena temporada de calçots! I a Supermercats Supermas tornem a tenir els autèntics calçots de Valls, amb el distintiu de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP). Ens els pots encarregar a les nostres botigues o bé trucant al 93 804 34 00.

QUALITAT EXCEPCIONAL
La IGP Calçot de Valls és un distintiu de qualitat, establert per la Unió Europea, amb què la Generalitat distingeix productes que es diferencien pel seu mètode de producció  i perquè s’elaboren amb matèries primeres que procedeixen d’una zona geogràfica concreta. Així, el consumidor gaudeix d’uns productes conreats al camp amb unes condicions de clima i sòl que, juntament amb l’esforç dels pagesos, els donen  unes característiques organolèptiques d’una qualitat excepcional.

BONS TAMBÉ PER A LA SALUT
Però els calçots de Valls no només són capaços de satisfer els paladars més exigents. També tenen propietats beneficioses per a la salut. Ens aporten vitamines i minerals, destaquen pels seus efectes antioxidants, ajuden el nostre organisme a eliminar productes nocius, i milloren la circulació sanguínia. Ah, i escalfen el cos, fet que, amb aquest fred que pela, s’agraeix molt!

Si, a més, li sumem que les calçotades les celebrem en companyia de familiars i amics per passar una bona estona, què més podem demanar?

Bon profit!