Dolços i xocolata

Simon Coll-Xocolata Amatller (Sant Sadurní d'Anoia / Alt Penedès)

Contràriament a la pràctica d'adquirir la pasta de cacau ja preparada, Simon Coll selecciona directament les faves de cacau de Ghana i l'Equador per elaborar íntegrament xocolates de qualitat superior. Ho fa mitjançant un procés d'elaboració propi i distintiu, que combina mètodes tradicionals amb més de 170 anys d'història, amb les últimes tecnologies de fabricació, per aconseguir productes cada vegada més diferents i innovadors.

El 1972 Simon Coll va adquirir Xocolata Amatller, una marca històrica aleshores en perill de desaparició. L'experiència i la tecnologia de Simon Coll li ha permès créixer amb articles de gran valor afegit, especialitats i exquisideses que mantenen l'esperit original d'Amatller i també la impressionant vessant artística que des de sempre ha distingit la marca.


Galetes Birba (Camprodon / Ripollès)

El procés d’elaboració, juntament amb els ingredients naturals i de qualitat, és una de les principals diferències de les galetes Birba. Treballen la massa a l’estil tradicional, amb el mateix procés artesanal de l’any 1893. Fornegen cada galeta lentament per obtenir-ne el torrat òptim i la textura cruixent que les caracteritza. Gaudeix de les seves receptes tradicionals de sempre i de noves receptes, fidels a la mateixa filosofia de màxima qualitat.


Galetes Trias (Santa Coloma de Farners / La Selva)

Galetes Trias ens regala autèntics plaers d'ametlla des de 1908, amb una àmplia gamma de productes de qualitat i naturals. Les seves galetes no porten cap tipus d'additius, conservants ni colorants, i s'elaboren amb un alt percentatge d'ametlla. El gust, l'aroma i la textura de les galetes Trias provenen de la riquesa de les seves receptes i d'uns acurats processos d'elaboració en constant innovació que els permeten mantenir-se sempre en l'excel·lència.