La nostra oferta

Supermas t’ofereix productes de qualitat i una àmplia varietat de marques i preus, tant en la secció de fresc com en la de sec. Als nostres establiments hi trobaràs tot el que necessites per a l’alimentació de la teva família i podràs escollir entre més de 5.000 referències.

Som especialistes en producte fresc. Disposem de carnisseria-xarcuteria, fruita i verdura, i en l’establiment del carrer Sant Vicenç, també de peixateria; totes amb taulells atesos per personal qualificat. A més, són especialment assortides les seccions de làctics i derivats, pasta fresca, i menjars cuinats i precuinats.

Treballem majoritàriament amb proveïdors de proximitat de comarques catalanes, entre aquests productors locals de l’Anoia que utilitzen mètodes tradicionals i artesanals per elaborar els seus aliments. Així,  et garantim un producte molt fresc i de gran qualitat.

També hem potenciat l’oferta de productes amb els distintius de Denominació d’Origen (DO) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

Altres especialitats que trobaràs en els nostres supermercats són els productes ecològics i de Comerç Just, així com una important oferta d’aliments sense gluten.

També t’oferim un gran assortit de primeres marques als millors preus.