La compra fàcil i còmoda

Fem tot el que està a les nostres mans perquè la teva experiència de compra sigui el màxim de fàcil i còmoda  en un ambient acollidor i agradable. Els nostres supermercats destaquen pels seus passadissos amples i il·luminats. Vetllem per l’ordre, l’estètica i la correcta informació i senyalització dels productes. I t’oferim un servei i una atenció personalitzades: demana als nostres professionals tot allò que necessitis.

A Supermas venem la carn, el peix, la fruita i la verdura tant envasada com en taulells on t’atendran els millors professionals. Preparem la carn, els embotits i el peix al teu gust, i et servim les comandes i els encàrrecs especials que ens demanis.

També posem a la teva disposició altres comoditats com l’aparcament gratuït exclusiu per a clients de l’establiment del C/ Sant Vicenç (Plaça de les Tortugues). En l’establiment del Passeig Verdaguer disposes d’una zona d’aparcament municipal propera. I en el supermercat de Vilanova del Camí tens a la teva disposició el pàrquing municipal de la Plaça, per al qual et donem vals de mitja hora d’estacionament gratuïta per les compres superiors a 15€.

D’altra banda, si no pots venir a comprar als nostres supermercats, fes-nos la comanda per telèfon (93 804 34 00), correu electrònic (supermas@supermas.cat) o mitjançant el formulari que trobaràs a l’apartat ‘Comanda on line’  d’aquesta web.

També et portem la compra a casa, un servei gratuït en les compres superiors a 80€.

I, si no acabes d’estar satisfet amb algun producte o servei, t’ho arreglem al moment.