Aliments ecològics: bio per a tothom

logo-ecologic-supermasddLa producció ecològica té importants beneficis respecte a la convencional. Produeix aliments d’alta qualitat que beneficien la salut dels consumidors i també són uns grans aliat socials i mediambientals.

Els aliments ecològics són:

  • Més naturals i sans: estan lliures de productes químics de síntesi, no procedeixen d’organismes genèticament modificats, i s’elaboren amb processos naturals. Es tracta d’aliments de gran valor nutricional i lliures de residus. Tenen més vitamines, proteïnes, minerals, antioxidants i els nutrients que necessitem.
  • Més bons i gustosos: contenen menys proporció d’aigua i mantenen el seu gust autèntic.
  • Més fàcils de conservar.
  • Més respectuosos amb el medi ambient: en la seva producció s’emet menys CO2 a l’atmosfera, s’erosiona menys el sòl i es manté la fertilitat de la biosfera. Ajuden a l’estalvi energètic perquè s’aprofita el màxim de recursos renovables.
  • Més responsables socialment: es garanteix el benestar animal i el desenvolupament rural, ja que s’utilitzen mètodes tradicionals i pràctiques sostenibles.

 

Els productes ecològics no resulten més cars: el seu contingut en nutrients per unitat de pes és superior als aliments convencionals i, per tant, se n’han de consumir en menys quantitat.

A més, estan subjectes a una estricta normativa de producció i manipulació, així com a la vigilància i inspecció dels respectius Consells de la Producció Agrària Ecològica. Tots els nostres productes ecològics disposen del segell certificador. També  els identificaràs gràcies al distintiu que hem inserit en les etiquetes de les prestatgeries.

En trobaràs un bon assortiment, tant de frescos (fruites, verdures i carn) com d’elaborats. I a molt bon preu.

Bio per a tothom!