Encara no coneixes la pasta fresca casolana de Mas el Guiu? Vine a Supermas i prova els seus espectaculars raviolis de ceps, de rostit, d’espinacs i mató, de carbassa i mató, o els radiatore de…

Llegir més

  

Elaborat amb les varietats de garnatxa negra, syrah i carinyena, procedents de vinyes de més de 20 anys d’antiguitat, el Clot d’Encís és un vi afruitat i amb cos. D’intensitat mitjana, en boca destaca per…

Llegir més

  

Si vols fer un aperitiu per llepar-te els dits, que no hi faltin les conserves de peix Saint Gervasi. A Supermas hi trobaràs les delicioses cloïsses i escopinyes elaborades per aquesta jove firma barcelonina, a…

Llegir més

  

Cremes de verdures elaborades amb producte fresc i de temporada, sense additius ni colorants artificials, i seguint la tradició de la cuina catalana. Mas El Guiu és una explotació agrària familiar de Santa Cecília del Voltregà,…

Llegir més

  

Can Mabres és una masia situada a Castellolí (Anoia), amb una explotació agropecuaria familiar destinada a la cria i engreix de vedells. Fan tot el cercle de producció:  treballen els camps per fer pastures durant…

Llegir més