La Festa Major és una de les festes més significades de la nostra ciutat.  Aquests dies plens de tradició, en què ens reunim amb la família i els amics en un ambient festiu, no pot faltar el tradicional cava. Per això et volem recomanar tres caves que, de ben segur, et faran delit. Tres opcions diferents, per a tot tipus de paladars i butxaques.

Començaré proposant-te un cava de casa nostra, de la comarca de l’Anoia, que és conegut des de fa pocs anys. Estic parlant del cava Biel·lo, elaborat a La Llacuna. Un cava del Celler Puig Romeu, les vinyes del qual se situen a 800 metres d’alçada. S’elabora amb les varietats de Pinor Noir i Parellada i té 24 mesos de criança, sense adició de licor d’expedició. El resultat és un sabor que, segur, no et deixarà indiferent.

Una altra bona opció per brindar aquest dies és el Jaume Giró Giró Brut Nature Reserva, un cava ecològic elaborat al bressol de Sant Sadurní. Amb un mínim de criança de 15 mesos, destaca per ser un cava sec però molt fresc, amb agradables notes de fruita. El treball d’aquest celler per elaborar caves de bona qualitat l’ha portat darrerament a recollir diferents premis.

I acabaré amb l’última i refrescant proposta de Codorniu, l’Anna Ice Edition, un cava semisec creat especialment per beure amb gel. Pots prendre’l com aperitiu abans de menjar o a qualsevol hora, ja que es tracta d’una beguda que combina amb còctels i combinats. Es recomana beure’l en copa de baló amb gel.

Aquests caves els trobaràs a Supermas a uns preus especials: 10,85€ el Biel·lo, 7,65€ el Giró Giró, i 8,78€ l’Ana Ice Edition.

Recorda que el consum d’alcohol moderat fa que gaudeixis millor del moment.

Salut … i molt Bona Festa Major!

Toni Castillo

Responsable del celler de Supermas