L’establiment Supermas de Vilanova del Camí se suma a la campanya ‘Enamora’t del teu comerç’ impulsada per l’Associació Vilanova Comerç. En el marc d’aquesta promoció, a la botiga de Vilanova sortejarem 3 vals de la compra per valor de 40, 60 i 80 euros. Tots els clients que, fins al 16 de febrer, facin compres per import de 10 euros o més seran obsequiats amb un número per participar en el sorteig dels 3 vals. El sorteig es farà el 18 de febrer.

BASES DE LA CAMPANYA

  1. El sorteig està obert a tots els clients de Supermas de Vilanova del Camí i s’inclou dins la campanya de Vilanova Comerç “Enamora’t del teu comerç”, que comprèn entre el dia 4 de febrer de 2019 i 16 de febrer de 2019.
  2. L’ import mínim de compra per poder-hi participar és de 10euros.
  3. El sorteig es realitzarà el 18 de febrer, davant la dinamitzadora de Vilanova Comerç, extraient tres números d’un bombo o sac.
  4. El primer número extret serà el de la cistella de 40€, el segon el de la cistella de 60€, i el tercer el de la cistella de 80€
  5. Els números premiats s’exposaran al panell de la botiga fins el 30 de març de 2019. Fins aquesta data s’entregaran els premis, un cop superada, si no apareix l’afortunat/ada,  es declararà desert.
  6. Els clients premiats hauran d’entregar la butlleta (segellada), i a canvi se’ls donaran vals de 20€ de compra segons el premi.
  7. Els vals tenen una caducitat. Un cop superada aquesta data, ja no seran efectius.
  8. L’import de la cistella de la compra (40, 60 o 80€) haurà de ser gastat en una sola compra i de manera íntegra (no es torna canvi).

Molta sort!