Si ets dels que no vas poder venir la primera vegada, o senzillament et va agradar tant que vols repetir, aquest cap de setmana (divendres 15 de juliol i dissabte 16), tens una altra oportunitat de descobrir la nova cervesa igualadina Optimista-Pessimista en la degustació que farem al nostre supermercat del Passeig Verdaguer, 178.

Divendres, des del migdia i fins al vespre, i dissabte, durant tot el matí, els creadors d’aquesta cervesa artesana feta a Igualada, el José Roldan i el Pol Doncel (La Lenta), seran a l’establiment perquè puguis tastar-la i saber-ne tots els detalls.

No t’ho pensis més i vine a assaborir aquesta cervesa Km0 que destaca per la seva qualitat i originalitat. Els seus inventors són dos amics enamorats de la cervesa més autèntica que no han parat fins que han trobat la millor recepta. L’Optimista-Pessimista és una cervesa de l’estil American Pale Ale, d’alta fermentació, amb 5,5º d’alcohol i 30 IBUS d’amargor. S’elabora amb 4 tipus de maltes d’ordi, flocs de civada, 4 tipus de llúpols americans, aigua, llevat … i molt amor.

No et perdis els sabor florals, cítrics i afruitats d’una cervesa que, com diuen els seus creadors, marida perfectament amb el dies que t’aixeques del llit amb el peu esquerre, i encara millor amb aquells en què et menjaries el món!