Et costa consumir les 5 peces de fruita i les 2 de verdura recomanades al dia? Ara, amb els nous sucs vegans ‘Cuida’t’, és molt fàcil i còmode. Tasta aquests sucs 100% naturals fets només de fruita i vegetals, sense res més!. T’ajudaran a mantenir una dieta saludable perquè no porten sucres afegits, són baixos en calories, rics en vitamines, antioxidants i fibra, i a més contenen propietats depuratives i oxigenadores de l’organisme.

Als Supermercats Supermas ja pots trobar totes les varietats d’aquests sucs elaborats per la firma catalana Agrofresc amb el procés cold pressed, que consisteix a premsar la fruita tal qual en fred per mantenir els nutrients i els enzims sense necessitat d’usar additius ni conservants.

Els sucs ‘Cuida’t’ són aptes per a tots els públics: esportistes, adults amb més o menys intensitat d’activitat física, i nens. Els comercialitzem en envàs d’1 litre al preu de 3,35 euros. Tria el que més t’agradi:

• Suc Veggie: poma, cogombre, llimona, enciam, espinacs i col kale.

Propietats: poma (rica en antioxidants, vitamina C i B, eliminadora de toxines) / cogombre (ajuda a reduir el colesterol, ric en vitamina A,B,C i K i en fibra, gran depurador) / llimona (refrescant i rica en vitamina C) / enciam (propietats diürètiques, alt contingut en fibra, millora la circulació, antioxidant) / espinacs (gran aportació de ferro, vitamines A, C, E, K, B6, B2, B1 i B9), kale (ajuda a eliminar líquids, relacionada amb la prevenció del càncer, rica en vitamina A, C, B9 i B3).

• Suc Passion: pastanaga, poma, taronja, fruita de la passió i gingebre.

Propietats: pastanaga (alt contingut en catorè i almidó, rica en vitamina B, C i D) / poma (rica en antioxidants i vitamina C i B, eliminadora de toxines) / taronja (propietats depuratives i antioxidants, rica en vitamina C) / fruita de la passió (vitamina A i C, millora la digestió, ajuda a prevenir malalties cardiovasculars) / gingebre (actua com un antibiòtic natural, afavoreix la circulació, estimula la producció d’endorfines).

• Suc Smoothie: poma, pera, gerds i remolatxa.

Propietats: poma (rica en antioxidants i vitamina C i B, eliminadora de toxines) / pera (regula el trànsit intestinal, vitamines A, B, C i E, molt poc calòrica) / gerds (rica en antioxidants i vitamina C, manté la salut de la visió, cor i pell) / remolatxa (aliment enèrgic, vitamines C i B, alt contingut en fibra).

No et perdis aquests sucs sans i bons!